Η μεγαλύτερη τιμωρία είναι η λήθη!

Η Πυράγρα εξηγεί ποια θα είναι η χειρότερη μοίρα για τον Σπύρο Ρισβάνη, πιο άσχημη ακόμα και από το «κόψιμο» του από το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Advertisement

Σύμφωνοι, δεν είναι ότι καλύτερο να χαίρεσαι με την αποτυχία ενός νεαρού ποδοσφαιριστή… Ενός νέου ανθρώπου, γενικότερα. Όμως, ο Σπύρος Ρισβάνης αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση, που αξίζει τη χλεύη.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Δεν είναι κατακριτέο ότι επέλεξε να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό από τον Πανιώνιο. Άλλωστε, για να είμαστε ειλικρινείς, ο Παναθηναϊκός απέτυχε να τον αξιοποιήσει και τον απέπεμψε, με ευθύνη του Γιάννη Αναστασίου. Συνεπώς, ο Ρισβάνης έχει κάθε λόγο να θέλει να αποδείξει ότι έγινε λάθος με την περίπτωση του και ο καλύτερος τρόπος να το πράξει, ήταν μέσω του «αιωνίου» αντιπάλου.

Το άσχημο εκ μέρους του, ήταν η συμπεριφορά του. Κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τον Πανιώνιο, ο Ρισβάνης ήταν εριστικός, προκλητικός και έπαιζε κατς με τον Μπεργκ, υπό την ανοχή του εκάστοτε διαιτητή. Στο τέλος, παρίστανε τον ανήξερο και απορούσε με τις αποδοκιμασίες.

Παρότι απομακρύνθηκε άκομψα και με την ταμπέλα του τεμπέλη, ο Ρισβάνης έπρεπε να δείξει σεβασμό στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ο Παναθηναϊκός τον έβαλε στο ποδόσφαιρο, αλλά ο Ρισβάνης το ξέχασε και συμπεριφέρθηκε με τον χείριστο τρόπο.

Το γεγονός ότι ο Ρισβάνης κόπηκε από το ρόστερ του Ολυμπιακού και καλείται να βρει ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός, προτού συμπληρώσει μήνα στον Πειραιά, είναι ένα είδος τιμωρίας. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο μέγεθος, για να ασχολείται με τον κάθε Ρισβάνη περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Η μεγαλύτερη τιμωρία για τον Ρισβάνη και τον κάθε Ρισβάνη, είναι η λήθη. Η συνειδητοποίηση ότι κανένας πλέον δεν ασχολείται μαζί του… Σε 2-3 μήνες θα είναι μία ανάμνηση που θα επιφέρει το γέλιο στους λίγους που θα τον θυμούνται, ως αντιπαράδειγμα για έναν νέο ποδοσφαιριστή.

Κέρδισε ένα μοναδικό τριήμερο, προσφορά του ekdromi.gr, συμπληρώνοντας μόνο το email σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ