Διώκεται από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ο Χιμένεθ!

Τελικά φαίνεται πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα πληρώσει ακριβότερα απ’ ότι περίμενε (παρά τη δημόσια συγγνώμη), την άσεμνη χειρονομία που έκανε προς τους φίλους του Παναθηναϊκού, στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Ήδη τις προηγούμενες μέρες, το πειθαρχικό όργανο της Super League είχε καλέσει σε απολογία τον Μανόλο Χιμένεθ, για την απρεπέστατη κίνηση στην οποία προέβη στη Λεωφόρο, δείχνοντας το μεσαίο του δάχτυλο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Το θέμα όμως για τον προπονητή της ΑΕΚ δεν σταματά εκεί. Καθώς όπως έγινε γνωστό, στον Ισπανό ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, για «έργω εξύβριση». Μάλιστα εκτός από ποινή χρηματικού προστίμου, κινδυνεύει ακόμα και με τιμωρία από 1 έως 6 μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δίωξης:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 11 παρ. 2 σε συνδυασμό με άρθρο 10 παρ.1β’ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας 19/11/2017 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ)».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ