Δικαίωσαν τον Ολυμπιακό για τους εμπρησμούς στο ΣΕΦ!

Με απόφασή του, το ΑΣΕΑΔ  αποφάσισε να κάνει δεκτή την προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του 4ου τελικού της Basket League της περασμένης σεζόν.

Απίστευτο κι όμως… Ολυμπιακό! Τι κι αν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» μετέτρεψαν τον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ σε ζούγκλα για μια ακόμη φορά στο περιθώριο του 4ου τελικού του πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν; Το ΑΣΕΑΔ αποφάσισε να απλώσει ασπίδα προστασίας στους Πειραιώτες, οι οποίοι τελικά δεν θα τιμωρηθούν… καν για όλα όσα συνέβησαν.

Υπενθυμίζεται ότι τότε, θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε δέντρα γύρω από το γήπεδο, συνεπλάκησαν με δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ αποπειράθηκαν να κάψουν μερικά από τα βαν τηλεοπτικών σταθμών που βρίσκονταν στο Νέο Φάληρο. Παρόλα αυτά, όλες οι παραπάνω ενέργειες δεν θεωρήθηκαν αρκετές, ώστε η ΚΑΕ Ολυμπιακός να τιμωρηθεί, ενώ μάλιστα η πρόσθετη παρέμβαση της «πράσινης» ΚΑΕ απορρίφθηκε.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αριθ. 71/20-08-2018 απόφασής του, ΔΕΧΕΤΑΙ την προσφυγή της Κ.Α.Ε. με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Σ.Φ.Π. Κ.Α.Ε.» κατά της υπ’ αριθ. 66/17-06-2018 απόφασης του Μ.Δ.Ο. του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την πρόσθετη παρέμβαση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Εξαφανίζει την ως άνω απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ