Δεν παρέστη ηθελημένα στην κλήρωση ο Ολυμπιακός!

Η αργοπορία στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας οφειλόταν στην καθυστέρηση του Ολυμπιακού, η οποία τελικά αποδείχθηκε ηθελημένη κίνηση από την πλευρά των Πειραιωτών, σε μία ένδειξη (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) διαμαρτυρίας.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μη μπορώντας να συμβιβαστούν με μία ακόμα ήττα στο «σπίτι» τους από τον Παναθηναϊκό, το έριξαν (ξανά) στις διαμαρτυρίες. Αυτή τη φορά οι φωνές τους, ηχούν για το φάουλ που δεν δόθηκε στον Μακ Λιν, στην τελευταία επίθεσή τους στο ΣΕΦ.

Η μνήμη τους φυσικά κρίνεται δογματικά περιορισμένη, καθώς λίγες φάσεις πριν κι ενώ ο Παναθηναϊκός βρισκόταν ήδη μπροστά στο σκορ, γίνεται καθαρό φάουλ μέσα στη ρακέτα, το οποίο σωριάζει τον Σίνγκλετον στο παρκέ, αλλά οι διαιτητές συνεχίζουν κανονικά το ματς.

Μάλιστα τα «καλά παιδιά» του ελληνικού μπάσκετ βρήκαν, κιόλας, τρόπο να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους. Συγκεκριμένα δεν έδωσαν το «παρών» στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, φανερώνοντας έτσι τη δυσαρέσκιά τους.

Καλό θα ήταν κάποια στιγμή στο μεγάλο Λιμάνι, να μάθουν και να χάνουν. Κι όταν λέγεσαι μπασκετικός Ολυμπιακός κι έχεις χάσει τόσες φορές από τον Παναθηναϊκό, θα έπρεπε ήδη να είχες αναπτύξει μερικά… αντισώματα. Αλλά όπως αποδεικνύεται, μάταιος κόπος…

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ