Αγγελόπουλος: «Είμαστε η κορυφαία ομάδα της 10ετίας»!

Ως κορυφαία ομάδα της 10ετίας έχρισε τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Αγγελόπουλος με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ολυμπιακός εμφανίστηκε περιχαρής έπειτα από τη νίκη της ομάδας του στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ και για τον λόγο αυτό φαίνεται πως είπε και μια… ασυναρτησία παραπάνω. Κι αν αναρωτιέστε «γιατί ασυναρτησία;» η απάντηση είναι πολύ απλή.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Διότι τις τελευταίες 10 σεζόν (2008-2017), ο Ολυμπιακός μετράει 2 Euroleague, 3 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα, την ώρα που η τροπαιοθήκη του Παναθηναϊκού έχει αυξηθεί κατά 2 Euroleague, 7 Πρωταθλήματα και 8 Κύπελλα. Όποτε το γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο κορυφαίος της 10ετίας, ένας… Αγγελόπουλος ξέρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Η αμφισβήτηση ήταν για όλους στην ομάδα. Το αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία. Ξέραμε ποιοι είμαστε. Είχαμε μια καλή συνομιλία και εμείς με τους παίκτες και εκείνοι μεταξύ τους στα αποδυτήρια που βοήθησε. Λίγο έντονη. Ήταν δυνατή η συζήτηση… Θα σας τα πούμε όλα στο Βελιγράδι. Πρέπει να ξέρουνε ότι ο Ολυμπιακό δεν διοικείται από το Facebook . Αυτό ήταν ένα από τα θέματα της συζήτησης. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία 10ετία. Κόντρα σε κολοσσούς και σε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ. Ας απολαύσουμε την ομάδα αυτή».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ