Έμμεση επίθεση Σκουρτόπουλου στον Παππά!

Η κόντρα μεταξύ του Νίκου Παππά και του Θανάση Σκουρτόπουλου έχει λάβει πια τεράστιες διαστάσεις, με τον Έλληνα προπονητή να αναφέρεται σε δηλώσεις του στο επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών. Εμπόδιο στην ομαλή λειτουργία της Εθνικής ο Παππάς, σύμφωνα με τον Σκουρτόπουλο.

Η μη κλήση του Νίκου Παππά στην προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει προκαλέσει απανωτές εξελίξεις. Η αρχική λεκτική επίθεση του Έλληνα γκαρντ προς τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας και του ΓΣΛ Φάρου σχολιάστηκε αρνητικά από μέρος των ΜΜΕ, κάτι που εξαγρίωσε τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Η συνέχεια έλαβε χώρα στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε, στην οποία ο Νίκος Παππάς ξεσπάθωσε, μετά το νικητήριο καλάθι του, εναντίον μερίδας των δημοσιογράφων. Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια των προαναφερθέντων γεγονότων, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει την αμέριστη στήριξή του στον Έλληνα περιφερειακό, κάτι το οποίο προκάλεσε την καταγγελία αμφότερων των ανδρών από τον ΠΣΑΤ.

Μετά από αρκετά επεισόδια, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποφάσισε να πάρει θέση σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί, κάνοντας αναφορά στο «λειτουργικό κριτήριο», υπονοώντας ότι ο Νίκος Παππάς αποτελεί εμπόδιο στην εύρυθμη λειτουργία της Εθνικής Ομάδας.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου: 

«Δεν έχει κάποια λογική με βάση όσα ακούγονται. Καλέσαμε τέσσερα παιδιά από τον Ολυμπιακό που είναι η βάση της εθνικής. Θα μπορούσαν να είναι 4+3 παίκτες στις κλήσεις. Σε ενδεχόμενο που δεν έρθουν τα παιδιά, καταλαβαίνετε πως ο Ολυμπιακός θα έχει 7 παίκτες, δεν ξέρω πως θα κρινόταν αυτό. Εγώ δεν έχω πει κάτι. Δεν μπορούμε να λέμε τα ίδια και για τους τρεις. Άλλο είναι για τον Παππά, άλλο για τον Αγραβάνη και δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μπόγρη. Ο Γιώργος δεν έχει δημιουργήσει κανένα θέμα. Το ξεκαθαρίζουμε και εκεί τελειώνει το θέμα».

«Είναι και το λειτουργικό κριτήριο. Οι δύο παίκτες δεν βρίσκονται στο ίδιο σημείο. Υπήρχαν κι άλλοι παίκτες που θα μπορούσαν να το διαχειριστούν καλύτερα. Δεν ζητάμε ούτε υποταγές, ούτε χαρτί δήλωσης. Θα μπορούσε να λυθεί, όπως και όλα όσα έγιναν. Δεν συμμετείχα στο επεισόδιο. Από αλλού πληροφορήθηκα τι έγινε και από το βίντεο που υπάρχει. Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια. Τα κριτήριά μας είναι αγωνιστικά και λειτουργικά και θα παλέψουμε για το καλύτερο», ενώ ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Για να υπάρχει επεισόδιο, πρέπει να συμμετάσχουν δύο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ