Έβαλαν πρόεδρο τον… δήμαρχο Πειραιά!

Τον δήμαρχο Πειραιά θα τοποθετήσει στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τις νομικές κατηγορίες που του έχουν καταγγελθεί από το Συμβούλιο Εφετών.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αναφέρει στην γραπτή δήλωσή του πως είναι βέβαιος πως η αθωότητά του θα αποδειχθεί σε λίγους μήνες.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, απάτη, εκβίαση και ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ως απολύτως αβάσιμες και απογύμνωσε, έτσι, όσους περίμεναν να γίνουν αποδεκτές αυτές οι κατηγορίες, για να ικανοποιήσουν τον φθόνο τους.

Την αθωότητά μου και για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα αναδείξει η διαδικασία που θα επακολουθήσει, δικαιώνοντάς με απολύτως, επικυρώνοντας την εκφρασμένη γνώμη του Προέδρου του Συμβουλίου.

Μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας και για τους λίγους μήνες που απομένουν για την πλήρη δικαίωσή μου, προτείνω στο Διοικητικό Συμβούλιο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ