Νέος χορηγός για τον Ερασιτέχνη!

Την έναρξη της συνεργασίας με την ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε./Τonotil Plus έκανε γνωστή ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, με την εν λόγω εταιρεία να ανήκει στον Όμιλο Γιαννακόπουλου.

Advertisement3

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. και το συμπλήρωμα διατροφής Tonotil Plus που θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό του τμήματος Στίβου του Ομίλου για τη σεζόν 2016/17.

To Τοnotil Plus με καρνιτίνη και 4 αμινοξέα απευθύνεται σε άτομα που χρειάζονται μεγάλη ενέργεια και δύναμη για μεγάλη χρονική διάρκεια.

Διεγείρει την όρεξη, ξεκουράζει από τη σωματική, ψυχική και πνευματική κόπωση, καταπολεμά τη νευρική υπερένταση και υποβοηθά την ανάρρωση μετά από εγχείρηση ή οποιαδήποτε ασθένεια. Επίσης, εξασφαλίζει την καθημερινή χορήγηση πολύτιμων αναπλαστικών ουσιών (βασικών αμινοξέων) στον οργανισμό. 

Είναι χρήσιμο σε παιδιά και νέους που μελετούν (ιδιαίτερα σε περίοδο εξετάσεων) ή αθλούνται, αλλά συχνά καταναλώνουν τροφές αμφίβολης διατροφικής αξίας.

Συνιστάται σε όσους ακολουθούν ειδικές δίαιτες, γιατί με την ποσοτική και ποιοτική μείωση της λαμβανόμενης τροφής ελαττώνονται και τα απαραίτητα στον οργανισμό αμινοξέα.

Χορηγείται σε παιδιά (άνω των 10 ετών), ενήλικες και ηλικιωμένους χωρίς αντενδείξεις.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ