Με στόχο το «διπλό» στον Πειραιά!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Εθνικό στον Πειραιά (7/1, 18:00), με τους «πράσινους» να θέλουν να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Α1 πόλο ανδρών.

2olaprasina1908-gr-jpg2

Η 9η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών φέρνει αντιμέτωπο τον Παναθηναϊκό με τον Εθνικό Πειραιά. Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήσει με νίκη την νέα χρονιά, αν και σε σχέση με πέρσι θα παρουσιαστεί πιο αποδυναμωμένος μετά των αποχώρηση δύο αθλητών και του προπονητή του.

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

Στον πάγκο του «Τριφυλλιού» θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο Νάσος Ηρειώτης, ο οποίος έχει στόχο τη νίκη της ομάδας του, ώστε να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογική κατάταξη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός είναι στην τρίτη θέση με 19 βαθμούς με τον σημερινό αντίπαλο του να είναι στην τέταρτη με 16.

Ο φουνταριστός της ομάδας Χάρης Χαραλαμπόπουλος δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: «Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς πάντα όλες οι ομάδες επηρεάζονται από τη διακοπή των εορτών και αναζητούν άμεσα αγωνιστικό ρυθμό. Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ