Βραβεύτηκε η ακαδημία του μπάσκετ! (pics)

Στην εκδήλωση που έβαλε μέρος χθες το απόγευμα (9/1) στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου ΔΑΪΣ, η ακαδημία του Παναθηναϊκού. Α.Ο. βραβεύτηκε από την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής. 

Advertisementolaprasina1908-gr-jpg2-jpg-jpg

Η ακαδημία του Παναθηναϊκού Α.Ο. απέσπασε τρία βραβεία από την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής, έχοντας την τιμητικής της σε εκδήλωση που παρευρέθηκε ο πρόεδρος, Δημήτρης Μπαλτάκος, ο Γενικός Γραμματέας, Ηλίας Μιχαλαριάς, του Ερασιτέχνη και ο Yπεύθυνος Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου, Μάκης Κουτσονικόλας.

Μετά την βράβευση ο Δημήτρης Μπαλτάκος τόνισε στο  panathinaikos1908.gr:

Η Νο 1 εταιρεία οπαδικού ρουχισμού στην Ελλάδα – ORIGINAL ULTRA CLOTHES

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για μία ακόμη χρονιά η Ακαδημία μπάσκετ του Συλλόγου μας πρωταγωνιστεί και οι ομάδες μας αναδεικνύονται πρωταθλήτριες. Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη και την συνεχή εξέλιξη των τμημάτων υποδομής της καλαθοσφαίρισης. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προπονητές και ειδικούς συνεργάτες, αποσκοπώντας στο να εμφυσήσουμε στα παιδιά τα ιδεώδη,  τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία του ευ αγωνίζεσθε. Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και συνεχίζουμε να επενδύουμε στο μέλλον, αναζητώντας τους αυριανούς πρωταθλητές».

H πρωταθλήτρια ομάδα Εφήβων: 

olaprasina1908-gr-jpg3-jpg

Oι πρωταθλήτριες Νεάνιδες:

olaprasina1908-gr-jpg2-jpg-jpg

Οι πρωταθλήτριες για 2η συνεχόμενη χρονιά, Κορασίδες:

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

olaprasina1908-gr-jpg2-jpg-jpg-jpg

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ