Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας κατάρρευσης

Το «Όλα Πράσινα» σας ενημερώνει για τα τεκταινόμενα του Ερασιτέχνη. Σε ποιο άθλημα δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα και σε ποιο γίνεται συγκλονιστική προσπάθεια;

Τα οικονομικά προβλήματα δεν ταλανίζουν μόνο τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, καθώς ούτε ο Ερασιτέχνης έχει μείνει ανεπηρέαστος.

Η πλέον πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού Βόλεϊ Γυναικών, έχοντας τους περισσότερους τίτλους στο παλμαρέ της, δεν κατάφερε να δηλώσει συμμετοχή. Έτσι, οι «πράσινες» θα επανέλθουν στη δράση τη σεζόν 2018/19, αγωνιζόμενες στην Α2.

Σε αντίθεση με τις «αμαζόνες», στο Πόλο Ανδρών αποφασίστηκε να μην υπάρξει ετήσια απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους, χωρίς όμως να αποφεύγεται ο υποβιβασμός. Το πρωτάθλημα της Α2 είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 14 Ιανουαρίου.

Τον υποβιβασμό φαίνεται ότι δεν θα γλιτώσει ούτε το Μπάσκετ Γυναικών, με τις αθλήτριες του Καντζιλιέρη να αδυνατούν να φανούν ανταγωνιστικές. Μετά από 7 αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελευταία θέση, μετρώντας μόνο ήττες.

Στο μοναδικό τμήμα που η κατάσταση, τουλάχιστον αγωνιστικά, δεν φαντάζει τόσο τραγική είναι το Βόλεϊ Ανδρών, καθώς οι μάγκες του Ανδρεόπουλου πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία. Με 5 «στροφές» να έχουν ολοκληρωθεί, οι «πράσινοι» είναι 7οι, ενώ αν νικήσουν σήμερα (4/12) τον ουραγό του πρωταθλήματος, Παμβοχαϊκό, θα «σκαρφαλώσουν στην 5η θέση.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Γίνεται, λοιπόν, κατανοητό ότι αν δεν βρεθεί σύντομα χρηματοδότης, η πλειοψηφία των ομαδικών αθλημάτων στα οποία συμμετέχει ο Ερασιτέχνης θα οδηγηθούν ή έχουν ήδη οδηγηθεί στην αφάνεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ