Τέλος με αιχμές από το πόλο ο Νάσος Ηρειώτης!

«Έχουν το τμήμα του κλώτσου και του μπάτσου, κανείς δεν νοιάζεται», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο απερχόμενος προπονητής πόλο του Παναθηναϊκού. Κράτησε την ομάδα στα δύσκολα ο Νάσος Ηρειώτης, αλλά η μη στήριξη τον λύγισε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «διαζυγίου» από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Υδατοσφαίρισης, Νάσο Ηρειώτη και ευχαριστεί τον κ. Ηρειώτη για τις υπηρεσίες που προσέφερε ως πρώτος προπονητής της ομάδας Πόλο Ανδρών σε μια πολύ δύσκολη εποχή για το Σύλλογο την περσινή σεζόν. Ο Νάσος Ηρειώτης είχε τα τελευταία χρόνια πολύ ενεργό ρόλο στο τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ομίλου και ως βοηθός προπονητή της ανδρικής ομάδας, ενώ διετέλετε προπονητής και στα τμήματα των Ακαδημιών. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Δωρεάν Φρουτάκια – Δωρεάν Ρουλέτα – Δωρεάν Μπλακτζακ

Παρακάτω, το έντονα φορτισμένο μήνυμα του Νάσου Ηρειώτη στο Facebook:

«Έχοντας εξαντλήσει τα τελευταία 2 χρονια κάθε περιθώριο δύναμης,υπομονής,ηθικής οικονομικής ,ψυχικής και ψυχολογικής πλευράς, έχοντας αφήσει προσωπικές και κυρίως οικογενειακές στιγμές στο έλεος του θεού … είμαι στην δυσάρεστη θέση να παραιτηθώ από τον Παναθηναϊκό. Πέρυσι μου ζητήθηκε να βγω μπροστά όταν η ομάδα διαλυόταν φεύγοντας παίχτες και πρώτος προπονητής ,γνωρίζοντας όλες τις δυσκολίες πληρωμών, χωρίς να υπολογίζω το προσωπικό μου κόστος και με γνώμονα μόνο το καλό του συλλόγου ανέλαβα την αντρική ομάδα .

Με το ίδιο σκεπτικό ήθελα να συνεχίσω και φέτος αλλά νιώθω τόσο μόνος σε έναν πόλεμο ΑΔΙΚΟ και ΑΝΙΣΟ για το αντρικό τμήμα πόλο,βλέποντας ότι δεν υπάρχει ΕΝΟΤΗΤΑ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ μεταξύ των τμημάτων του ερασιτέχνη,βλέποντας ότι υπάρχει ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ μεταξύ των τμημάτων του υγρού στίβου ,βλέποντας ότι μας έχουν του ΚΛΩΤΣΟΥ και του ΜΠΑΤΣΟΥ σαν τμήμα, βλέποντας ότι ουδείς ενδιαφέρεται εάν υπάρχουμε , βλέποντας ότι ουδείς ενδιαφέρθηκε να μας βοηθήσει να σταθούμε στα πόδια μας έστω με και ελάχιστα χρήματα και έχοντας άλλα όνειρα και άλλους στόχους για τον σύλλογο που αγάπησα από μικρο παιδί πήρα αυτή την απόφαση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίχτες και τους προπονητές που συνεργάστηκα , τους φιλάθλους που μας στήριξαν στις δυσκολίες στιγμές όπως και όλες τις διοικήσεις που με επέλεξαν γι αυτά τα χρόνια . Καλή συνέχεια και εις το επανιδείν!»

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ