Στο χέρι του η παραμονή!

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη στην Χαλκίδα απέναντι στον τοπικό Ηρακλή με 0-3 σετ και έφτασε τους 22 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Έτσι, παρ’ ότι βρίσκεται στην 11η (προτελευταία) θέση, μείωσε την απόσταση από τον 10ο Εθνικό Αλεξανδρούπολης στον έναν πόντο, ενώ βρίσκεται σε απόσταση 5 βαθμών από τα play-offs και την αποφυγή των play-out για την παραμονή στην Volley League.

Η απόσταση του Παναθηναϊκού από την θέση, είναι στους 5 βαθμούς. Την συγκεκριμένη θέση την μοιράζονται οι ομάδες από την έως την θέση του βαθμολογικού πίνακα, δηλαδή οι: Ηρακλής Χαλκίδας, Παμβοχαϊκός, Εθνικός Πειραιώς και Νίκη Αιγινίου.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιλαμβάνει τον Φοίνικα Σύρου στο κλειστό του Μετς και τον αήττητο Ολυμπιακό στον Πειραιά, στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Δεδομένου του προγράμματος, η απευθείας παραμονή θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, οπότε στόχος των παικτών του Δημήτρη Ανδρεόπουλου είναι η συλλογή των περισσότερων δυνατών βαθμών ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή στα play-out όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Το πρόγραμμα που απομένει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για τον Παναθηναϊκό και τις ανταγωνίστριες ομάδες του «τριφυλλιού»:

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/3):

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Φοίνικας Σύρου
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ηρακλής Χαλκίδας
Ηρακλής Θεσσαλονίκης-Εθνικός Πειραιώς
Κηφισιά-Παμβοχαϊκός
Νίκη Αιγινίου-ΠΑΟΚ

22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/3):

Ολυμπιακός-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ηρακλής Χαλκίδας-Νίκη Αιγινίου
Παμβοχαϊκός-Παναχαϊκή
Φοίνικας Σύρου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ