Σε ένα παιχνίδι κρίνεται η παραμονή!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο στις 20:00 τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για τον ημιτελικό Κυπέλλου, με στόχο την πρόκριση στον τελικό και την διεκδίκηση κάποιου τροπαίου μετά από 5 χρόνια.

Οι ελάχιστες λύσεις που είχε στην αρχή της χρονιάς, τον αναγκάζουν να μη χαρεί τόσο τη συμμετοχή του στο Final Four της Ρόδου.

Αντιθέτως, πρέπει να έχει στο μυαλό του και την αναμέτρηση της χρονιάς την ερχόμενη εβδομάδα, ένα παιχνίδι που θα κρίνει αν θα υποβιβαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Συγκεκριμένα, στις 26 Απριλίου, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο Αιγίνιο απέναντι στην τοπική Νίκη, τον «κακό δαίμονα» της ομάδας, που σε 4 αναμετρήσεις στο Αιγίνιο έχει ισάριθμες νίκες με 3-2 σκορ, ενώ επικράτησε με το ίδιο σκορ φέτος και στις 3 αναμετρήσεις των ομάδων (Μετς, Αιγίνιο, Κυψέλη).

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Τα δεδομένα για την παραμονή του Παναθηναϊκού στην Volley League:

  • Νίκη Αιγινίου-Παναθηναϊκός 3-0 ή 3-1: ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ για τον Παναθηναϊκό
  • Νίκη Αιγινίου-Παναθηναϊκός 0-3 ή 1-3: ΠΑΡΑΜΟΝΗ για τον Παναθηναϊκό
  • Νίκη Αιγινίου-Παναθηναϊκός 3-2: Στους 6 βαθμούς η Νίκη, στους 4 ο Παναθηναϊκός. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ νίκη με 3-0 ή 3-1 με Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλιώς ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ λόγω 2/2 ηττών από Νίκη Αιγινίου
  • Νίκη Αιγινίου-Παναθηναϊκός 2-3: Ισοβαθμία στους 5 βαθμούς, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ 2 σετ με Εθνικό Αλεξανδρούπολης για ΠΑΡΑΜΟΝΗ του Παναθηναϊκού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ