Πυγμαχία: Ξεκίνησε ο δρόμος για το πρωτάθλημα μέσα στον Πειραιά!

Αυλαία άνοιξε χθες το πανελλήνιο πρωτάθλημα Πυγμαχίας που διεξάγεται στον Πειραιά (και συγκεκριμένα στο Χατζηκυριάκειο), με τους αθλητές του Γιάννη Αϊδινιώτη (φωτό) να έχουν έναν και μόνο στόχο. Να το σηκώσουν μέσα στο Λιμάνι και στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου

Οι «πράσινοι» πυγμάχοι έδωσαν χθες (7/12) τους πρώτους τους αγώνες στη διοργάνωση. Στην κατηγορία των 64 κιλών ο Ανδρέας Ζηκόπουλος στάθηκε άτυχος, καθώς βρέθηκε απέναντι στον Αλέξανδρο Τσανικίδη, που θεωρείται ο πιο φορμαρισμένος αθλητής, στην εν λόγω κατηγορία, αυτή τη στιγμή. Κι έτσι μοιραία, δεν μπόρεσε να κερδίσει.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Στην κατηγορία των 69 κιλών ωστόσο, ο Νίκος Καττής επικράτησε επί του Ευμορφίδη (σ.σ. παίκτης του Ενικού ΓΣ), πανηγυρίζοντας μία πολύ σημαντική επιτυχία. Φυσικά σήμερα, μπαίνουν στο ρινγκ κι άλλοι πυγμάχοι του «τριφυλλιού». Συγκεκριμένα οι Παπαδόπουλος, Ριτζάκης, Σιούτας, Ράλλης και Τόρναρης, είναι έτοιμοι να δώσουν τις μάχες τους, με σκοπό την ανάδειξη του Παναθηναϊκού ως πρωταθλητή Ελλάδας! Και μάλιστα, μέσα στον Πειραιά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ