Ορίστηκαν οι έδρες των «πράσινων»

Το θέμα της έδρας για τα τμήματα βόλεϋ ανδρών και γυναικών τακτοποίησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που βρίσκεται προ των πυλών.

Όπως έγινε γνωστό, οι άνδρες του «Τριφυλλιού» τη νέα σεζόν θα δώσουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους στο κλειστό γήπεδο της Κυψέλης, ενώ σε ότι αφορά τις γυναίκες, θα χρησιμοποιήσουν για έδρα το γήπεδο του Χολαργού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι άντρες αγωνίζονται στο συγκεκριμένο γήπεδο (Πανελληνίου), καθώς το χρησιμοποίησαν και πέρυσι στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της σεζόν αλλά και στα πλέι άουτ, αποτελώντας ένα ακόμα σύμμαχο στη προσπάθεια που έκαναν για την παραμονή τους στη κατηγορία.

Περνώντας στις γυναίκες, τα «φίνα κορίτσια» θα χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά ως έδρα το κλειστό του Χολαργού, έχοντας βεβαίως ως στόχο την άμεση επιστροφή τους από την Pre League στην Α1. Όσον αφορά τις προπονήσεις των κοριτσιών, αυτές θα πραγματοποιούνται στο κλειστό της Κοκκινιάς στο Μαρούσι και έτσι θα αποσυμφορηθεί κάπως το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», ώστε να χρησιμοποιηθεί από τα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Τέλος, να σημειωθεί πως το προσεχές διάστημα αναμένεται να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά της διοίκησης του Ερασιτέχνη και στη συνέχεια να ανακοινωθούν τα εισιτήρια διαρκείας για τα δύο τμήματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ