«Ντροπή και ξεφτίλα αυτό που γίνεται»!

Ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους της οικογένειας Γιαννακόπουλου, ο Μιχάλης Γεωργαντής, μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» για την… αιφνίδια εμφάνιση ορισμένων, που θυμήθηκαν τις οφειλές του Ερασιτέχνη αμέσως μόλις η διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου.

Ο ιστορικός παράγοντας του «Εξάστερου», που έχει περάσει από διάφορα πόστα στον Ερασιτέχνη και πλέον είναι υπεύθυνος ασφαλείας στην «πράσινη» ΚΑΕ, κάνει λόγο για «ντροπή και ξεφτίλα», αναφορικά με άτομα που έχουν… ενεργοποιηθεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με τα οικονομικά τους ζητήματα σε σχέση με τον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην «Πράσινη»:

«Είναι ντροπή και ξεφτίλα αυτό που γίνεται. Έρχονται άνθρωποι που είχαν ξεχάσει τον Παναθηναϊκό από το 2009 και ξαφνικά στο άκουσμα της ανάληψης της διοίκησης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν… θυμηθεί ποσά που δεν ζήτησαν ποτέ από τις προηγούμενες διοικήσεις.

Ασφαλώς όλο αυτό δεν έχει καμία ηθική και δείχνει τον τρόπο που προσπαθούν κάποιοι να αποκτήσουν οικονομικά οφέλη, την ώρα που ο Ερασιτέχνης γλίτωσε από την αφάνεια και μπήκε στον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα». 

Μάλιστα ο κ.Γεωργαντής πρόσθεσε αναφορικά με το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου ότι: «Μερικοί προσπαθούν να βάλουν φρένο στην αδειοδότηση του Παναθηναϊκού». 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ