Μήνυμα Γιαννακόπουλου για… Triple Crown! (Pics)

Το απόγευμα της Δευτέρας (1/10) πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με σύσσωμη την «πράσινη» ΚΑΕ να δίνει το «παρών» στη Λεωφόρο. Παρόντας και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που έδωσε τις δικές του ευχές.

Το πλάνο του πατέρα του για έναν Παναθηναϊκό ενιαίο και αδιαίρετο προχωρά βήμα-βήμα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τον Αγιασμό που τελέστηκε σήμερα στη Λεωφόρο να περιλαμβάνει όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη και τον «Εξάστερο». Μοναδική απουσία, αυτή του ποδοσφαιρικού τμήματος, το οποίο ωστόσο είχε προβεί σε Αγιασμό νωρίτερα στη σεζόν, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ και της «Μάνας του Λόχου» απευθύνθηκε σε όλους όσους παρευρέθηκαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ευχόμενος επιτυχίες σε όλους τους αθλητές του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αγαπητά μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη, αγαπητά μέλη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, φίλοι και φίλες. Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια σεζόν γεμάτη αγάπη και επιτυχίες, σε προσωπικό επίπεδο, στις οικογένειές σας και σε ομαδικό επίπεδο θα ήθελα να ευχηθώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ένα triple crown, στο βόλεϊ ανδρών να μπορέσει να ξαναγυρίσει σε τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου και τα υπόλοιπα τμήματα τα ομαδικά να επιστρέψουν στην Α1 κατηγορία όπου ανήκουν. Σε όλους τις πρωταθλήτριες και τους πρωταθλητές των ατομικών αθλημάτων θα ήθελα να ευχηθώ μετάλλια και πρωταθλήματα. Υγεία, αγάπη και τύχη όλη τη χρονιά. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ».

Δείτε τις εικόνες:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ