Η τελευταία αγωνιστική και τα σενάρια!

Ο Παναθηναϊκός του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού τις τελευταίες 50 μέρες και πλέον η παραμονή είναι στα δικά του χέρια.

Με την νίκη απέναντι στον Φοίνικα Σύρου να τον ανεβάζει στην 10η θέση, προσπερνώντας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, οι «πράσινοι» θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους να αποφύγουν τα play out, παίζοντας στο «Μελίνα Μερκούρη» με τον Ολυμπιακό.

  • Νίκη με καθαρό σκορ (0-3, 1-3) προσφέρει την πρόκριση στα play off και την αποφυγή των play out και του άγχους της παραμονής υπό προϋποθέσεις (εκτός αν κερδίσουν Νίκη Αιγινίου και Παμβοχαϊκός και κερδίσει βαθμό ο Εθνικός Πειραιώς).
  • Νίκη με 2-3 σημαίνει ότι θα μπει με διαφορά 2 πόντων από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στα play out, εάν η ομάδα του Έβρου ηττηθεί με καθαρό σκορ από τον Φοίνικα στη Σύρο.
  • Ήττα με οποιοδήποτε σκορ, που είναι το πιο πιθανό σενάριο έχοντας ως αντίπαλο τον πρωτοπόρο των 21 νικών σε ισάριθμες αναμετρήσεις, δίνει διαφορά ενός βαθμού από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και αναλόγως τoν αντίπαλο θα γίνει γνωστό και το χάντικαπ πόντων από τον έτερο διεκδικητή της παραμονής.

Έως τώρα, είναι γνωστό ότι η Παναχαϊκή θα υποβιβαστεί στην Α2 χωρίς να έχει γευθεί τη χαρά της νίκης και ότι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αγωνιστεί σίγουρα στα play out.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η δεύτερη ομάδα των play out, με τρεις ομάδες να θέλουν να αποφύγουν την ύστατη στιγμή την συμμετοχή στο μίνι πρωτάθλημα που θα κρίνει τον υποβιβασμό.

Πρόκειται για την Νίκη Αιγινίου (27 βαθμοί), Παμβοχαϊκό (27 βαθμοί) και Εθνικό Πειραιώς (28 βαθμοί). Ελάχιστες πιθανότητες έχει ο Ηρακλής Χαλκίδας, αλλά πρέπει να κερδίσουν όλοι οι αντίπαλοι του με καθαρά σκορ, κάτι που δίνει ελάχιστες πιθανότητες.

Η τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 17:00 για όλες τις ομάδες, για λόγους αξιοπιστίας.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής, όσον αφορά τις αναμετρήσεις των ομάδων που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού:

  • Εθνικός Πειραιώς-Κηφισιά
  • Ηρακλής Χαλκίδας-Νίκη Αιγινίου
  • Παμβοχαϊκός-Παναχαϊκή
  • Φοίνικας Σύρου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
  • Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ