«Βέλη» Ερασιτέχνη σε γνωστή εφημερίδα!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός απάντησε σε δημοσιεύματα γνωστής αθλητικής εφημερίδας ως προς την Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στον «Τάφο του Ινδού». 

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Mε μεγάλη μας έκπληξη αλλά και απογοήτευση διαβάσαμε σήμερα στον αθλητικό Τύπο και πιο συγκεκριμένα στην εφημερίδα «η ΠΡΑΣΙΝΗ» να χαρακτηρίζεται η σύγκλιση της Γενικής Συνελεύσεως της 17ης Απριλίου από τη Διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. ως «τρεχάλα για διαδικασίες εκλογών» και «κολοπιλάλα». Προς αποφυγή παρερμηνειών και για την ορθή ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου του ΠΑΟ, επιθυμούμε να αποσαφηνίσουμε τα εξής:

Η απόφαση του Πρωτοδικείου, που έχει ορίσει το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο, ορίζει ξεκάθαρα ότι η διάρκεια της παρούσης διοικήσεως είναι έξι(6) μήνες από τη δημοσίευση της, δηλαδή από τις 2 Νοεμβρίου 2017 και εξουσιοδοτεί το Δ.Σ., εντός εξαμήνου το ΑΡΓΟΤΕΡΟ, να προβεί στη σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης για τη διενέργια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη των καταστατικών οργάνων και των τακτικών μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως γίνεται κατανοητό, με απλά λόγια, η διαδικασία αυτή πρέπει να λάβει χώρα, όχι αργότερα από τις 2 Μαΐου του 2018. Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω παραθέτουμε αποσπάσματα από το φύλλο της απόφασης του Πρωτοδικείου.

Έως 39€ σε κουπόνια για τα καινοτόμα προϊόντα της P&G!

Καλό θα ήταν τα μέσα που χαρακτηρίζουν την προαναγγελία της Γ.Σ. του Ερασιτέχνη ως προϊόν κάποιου ύποπτου σεναρίου, να ανατρέξουν σε δημοσίευμά τους την 14η Νοεμβρίου 2017 που αφορά την αναγγελία της αποφάσεως του Πρωτοδικείου σύμφωνα με την οποία η παρούσα Διοίκηση «θα συνεχίσει μέχρι τα μέσα Μαΐου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ