Ανδρεόπουλος: «Έτοιμοι για τα ντέρμπι»

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε αμέσως μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε δύσκολο το ξεκίνημα των «πρασίνων».

«Έχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα τις πρώτες αγωνιστικές ωστόσο ούτως ή άλλως θα παίζαμε όλοι με όλους. Θα είμαστε έτοιμοι ως τότε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό με λίγα λόγια και πολλή δουλειά», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Από ‘κει και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος κατά τη διάρκεια της κλήρωσης βραβεύτηκε ως ο καλύτερος αθλητής κάτω των 20 ετών. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ο νεαρός άσσος τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα και μία επιβράβευση. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και την οικογένεια μου που με βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να φτάσω σε αυτή τη διάκριση».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως καλύτερο λίμπερο του περσινού πρωταθλήματος αναδείχτηκε ο Δημήτρης Ζήσης, που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ