Υπογράφει σήμερα, έρχεται αύριο!

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τον Παναθηναϊκό κι έτσι αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από τους «πράσινους» εντός της ημέρας.

2olaprasina1908-gr

Μέσα στην μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Αλεσάντρο Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός βρίσκεται σε διαδικασία αποστολής εγγράφων, που με την ολοκλήρωσή της θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του «Εξάστερου». 

Έκπτωση Oral-B έως -40%. Αυτές τις γιορτές κάντε ένα ξεχωριστό δώρο σ’ αυτούς που αγαπάτε.

Ο διεθνής άσσος δεν θα παραμείνει στο Μιλάνο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στην πρώην και την νέα του ομάδα, καθώς αύριο αναμένεται να έρθει στην χώρα μας (20/12) και την Πέμπτη (22/12) θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.

Η ενσωμάτωση του παίκτη στις επίσημες υποχρεώσεις θα γίνει άμεσα, αφού ο 24χρονος λογίζεται ως κοινοτικός. Κάτι τέτοιο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Τζεντίλε να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο (26/12) για την Basket League.

Αντίθετα, η πρώτη του ευρωπαϊκή εμφάνιση θα λάβει χώρα το 2017. Πιο συγκεκριμένα στις (6/1) και στο παιχνίδι του ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ