Το σκεπτικό της αλλαγής Τζέιμς-Ρίβερς!

Έπειτα από απόφαση του Τσαβι Πασκουαλ, ο Μάικ Τζέιμς θα αντικαταστήσει τον Κει Σι Ριβερς στην Basket League, πλαισιώνοντας τους Τζέιμς Φελντειν, Ντιμιτρις Νικολς και Κρις Σινγκλετον.

2olaprasina1908-gr-jpg

Ρόλο στην απόφαση του Καταλανού τεχνικού έπαιξε η αγωνιστική εικόνα του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος δεν έχει επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό του. Ο Πασκουάλ θέλει με αυτόν τον τρόπο να δώσει την ευκαιρία στον 26χρονο γκαντ να βρει πιο γρήγορα ρυθμό απέναντι σε σαφώς υποδεέστερους – συγκριτικά με την Euroleague – αντιπάλους, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον εταίρο Αμερικανό γκαρντ να πάρει πολύτιμες ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έκπτωση Oral-B έως -40%. Αυτές τις γιορτές κάντε ένα ξεχωριστό δώρο σ’ αυτούς που αγαπάτε.

Παρ’ όλα αυτά, η παραπάνω εξέλιξη δε σημαίνει απαραιτήτως πως ο Ριβερς δεν θα επανέλθει στο εγχώριο ρόστερ, αφού υπενθυμίζεται πως με το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος θα τεθεί σε ισχύ ο νέος κανονισμός, σύμφωνα με τον οποίο κάθε ομάδα θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί μέχρι 6 ξένους (έναντι 4 ξένων και 2 κοινοτικών). Μόλις συμβεί αυτό, ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει στην διάθεσή του όλους τους μη κοινοτικούς συν τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος αναμένεται να προστεθεί στο ρόστερ του «Εξάστερου» μόλις ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του από την ΚΑΕ.

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ