Θέμα στην Euroleague με τους τραυματισμούς (Pics)

Ερώτηση προς τις συμμετέχουσες ομάδες της Euroleague αναμένεται να θέσει τη Δευτέρα (19/12) η διοργανώτρια αρχή, σχετικά με το ζήτημα των διαφημιστικών αυτοκόλλητων στα παρκέ των γηπέδων.

2screenshot_2

Έκπτωση Oral-B έως -40%. Αυτές τις γιορτές κάντε ένα ξεχωριστό δώρο σ’ αυτούς που αγαπάτε.

Μπορεί η φετινή Euroleague να προσφέρει εντονότερες συγκινήσεις και πλουσιότερο θέαμα σε όσους την παρακολουθούν, ωστόσο τα προβλήματα τραυματισμών χτυπούν το ένα μετά το άλλο και τις 16 ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Αφενός οι συνεχείς και αδιάκοπες αγωνιστικές υποχρεώσεις και αφετέρου τα διαφημιστικά αυτοκόλλητα που υπάρχουν στα παρκέ όλων των συλλόγων, προκαλούν ζημιά στη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Γι’ αυτό το λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες του «Όλα Πράσινα», οι άνθρωποι της Euroleague θα ρωτήσουν τη γνώμη όλων των ομάδων για το επίμαχο ζήτημα των διαφημιστικών αυτοκόλλητων, μιας και αρκετοί παίκτες έχουν παραπονεθεί ότι η συγκεκριμένη περιοχή γλιστράει, με αποτέλεσμα να κρίνεται επικίνδυνη.

Ήδη έχουν σημειωθεί σοβαροί τραυματισμοί στο εν λόγω σημείο του παρκέ, με τους Γκιστ, Χίκμαν, Χάκετ και Πρίντεζη να αποτελούν τα πιο πρόσφατα και τρανταχτά παραδείγματα. Έτσι, η αρχική σκέψη της Euroleague είναι η επανατοποθέτηση των διαφημιστικών σε σημεία του γηπέδου που δεν θα θέτουν σε κίνδυνο κανέναν παίκτη.

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

Image may contain: one or more people, people playing sports, basketball court and stadiumImage may contain: one or more people, people playing sports and basketball courtImage may contain: one or more people, people playing sports, basketball court and stadium

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ