«Έκσταση» στην «πρώτη» του Ουίλκινς! (vid)

Την 1η Σεπτεμβρίου του 1995, ο Παναθηναϊκός πραγματοποιούσε την μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών στην Ευρώπη, φέρνοντας στο «Τριφύλλι» τον Ντομινίκ Γουίλκινς, με τον παίκτη στις 7/9 να πατά για πρώτη φορά στο παρκέ ντυμένος στα «πράσινα».

Οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι κατάφεραν να «ταράξουν» τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ και να προκαλέσουν… «σεισμό» φέρνοντας στον Παναθηναϊκό τον Ντομινίκ. Ο «human highlight film» παραμένει ακόμα και τώρα ο κορυφαίος Αμερικανός παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Στην υποδοχή του στο αεροδρόμιο βρέθηκαν 5.000 Παναθηναϊκοί (είχε κλείσει ο δρόμος της παραλιακής) με τον Ντομινίκ μάλιστα να… χάνει την γυναίκα του μέσα στον πανικό!

«Θέλω να σας ευχαριστήσω. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα κάνω ό,τι μπορώ θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον Παναθηναϊκό», έλεγε ενθουσιασμένος ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ λίγο αργότερα.

Ωστόσο, τα καλύτερα δεν είχαν έρθει ακόμη. Σαν σήμερα, στις 7 Σεπτεμβρίου του 2017, ο «μύθος» του ΝΒΑ πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του «Τριφυλλιού», με πλήθος περίπου… 15.000 οπαδών (!) της ομάδας να παρακολουθούν κάθε κίνησή του, όντας σε κατάσταση παροξυσμού από τον ενθουσιασμό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ