Η κριτική των «πράσινων» με Ολυμπιακό! (Poll)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με σκορ 77-69 και ο Κωνσταντίνος Πανάς σχολιάζει την απόδοση των «πράσινων», ενώ εσείς μπορείτε να ψηφίζετε τον διασωθέντα του «Τριφυλλιού».

2screenshot_2-308

singleton

Έδειξε να δυσκολεύεται απέναντι στο στενό physical game του Μπιρτς και έχασε σχεδόν κάθε μονομαχία απέναντι του στο ριμπάουντ. Δεν πήρε πολλές προσπάθειες και έμοιαζε να μην έχει την ίδια ενέργεια στην επίθεση. Πέρα από ένα στοπ στον Πρίντεζη δεν έκανε κάτι αξιοσημείωτο. Τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ.

Βαθμολογία: 5/10

nichols

Πολύ καλός αμυντικά απέναντι στον Πρίντεζη. Ως εκεί όμως, στους υπόλοιπους τομείς έμοιαζε εξαφανισμένος και χωρίς την ενέργεια στο ριμπάουντ που τον χαρακτηρίζει. Επιθετικά περιορίστηκε σε ένα τρίποντο στο τέλος του αγώνα. Μέτρησε 2 ριμπάουντ.

Βαθμολογία: 4/10

rivers

Εξαιρετικός επιθετικά, κάποια στιγμή κουβαλούσε μόνος του τον Παναθηναϊκό, ενώ αμυντικά ΕΣΒΗΣΕ κυριολεκτικά τον Λοτζέσκι. Θα είχε την κορυφαία βαθμολογία αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό. Δυστυχώς τα φάουλ τον έβγαλαν εκτός ρυθμού. Μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ασταμάτητος με όλη τη σημασία της λέξης. Είχε 23 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασσίστ και 2 κλεψίματα.

Βαθμολογία: 8/10

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

james

Ας είχα περισσότερα μάτια να μπορέσω να τον χαζεύω. Πραγματικά ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ο Αμερικανός. Έτρεχε ασταμάτητα σε άμυνα και επίθεση. Κυνηγούσε λυσαλαία τον Σπανούλη και όποιον άλλο ανέλαβε, ενώ επιθετικά τα έβαζε από παντού. Το κλέψιμο στον Μάντζαρη και το τρίποντο έδειχναν την ψυχολογία που διαθέτει, αν και από ένα σημείο και μετά έχασε την ηρεμία του και το γύρισε σε street ball. Μέτρησε 24 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασσίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ.

Βαθμολογία: 9/10

fotsis

Προσπάθησε στα ριμπάουντ και στην άμυνα πάνω στον Πρίντεζη, παρόλα αυτά αμυντικά δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να δώσει βοήθειες όποτε χρειάστηκε. Υπέπεσε σε χαζά φάουλ, ενώ επιθετικά ήταν άστοχος. Είχε 4 ριμπάουντ.

Βαθμολογία: 4/10

pappas

Εξαιρετικός στην άμυνα. Πραγματικά τρομερή δουλειά στην πίεση, στα πόδια και στην ενέργεια, απλά επιθετικά μοιάζει να έχει χαθεί μέσα σε όλα. Πασάρει την μπάλα και παίζει άμυνα για να βρει χρόνο. Μέτρησε 1 ριμπάουντ, 1 ασσίστ και 1 κλέψιμο.

Βαθμολογία: 3/10

feldeine

Ακόμη δεν κατάλαβα πότε αγωνίστηκε περίπου εικοσιπέντε λεπτά. Μετριότατος επιθετικά, δεν μπορούσε να περάσει από σκριν χωρίς να είναι μαρκαρισμένος, δεν βοήθησε δημιουργικά, αλλά ήταν αρκετά καλός στην άμυνα πάνω στον Σπανούλη. Τελείωσε τον αγώνα με 5 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασσίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ.

Βαθμολογία: 4/10

gentile

Έδειξε θέληση στην άμυνα και τσαμπουκά στην επίθεση, αλλά σε καμία περίπτωση το παιχνίδι δεν του βγήκε. Άστοχος, νευρικός επιθετικά, με αρκετή ενέργεια στην άμυνα. Κρατάω μόνο το μπλοκ στον Σπανούλη. Είχε 1 ασσίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ.

Βαθμολογία: 3/10

bourousis

Μακριά από τον καλό του εαυτό. Χωρίς ενέργεια, χωρίς δύναμη, χωρίς δημιουργία, χωρίς τίποτα… Δεν μπορώ να περιγράψω την σημερινή του εμφάνιση. Δεν έμοιαζε αδιάφορος, αλλά έδειχνε να μην μπορεί και αυτό τρομάζει. Ολοκλήρωσε τον αγώνα με 3 πόντους και 1 ριμπάουντ.

Βαθμολογία: 3/10

calathes

Με τον τρόπο που μπήκε στον αγώνα με τρία συνεχόμενα κλεψίματα, έλεγα ότι πάει για τεράστιο ματς. Η συνέχεια όχι απλά δεν ήταν ανάλογη, αλλά εμφάνισε μνήμες από τις αρχές. Πολλά λάθη, άναρχος, χωρίς επιθετική δημιουργία, άψογο διάβασμα του Σφαιρόπουλου πάνω του. Τελείωσε το παιχνίδι με 4 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασσίστ και 4 κλεψίματα.

Βαθμολογία: 3/10

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!


survey software
Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ