Η… «Εξάστερη» πίτα και οι ευχές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, με το κλίμα να είναι για ακόμα μία φορά εξαιρετικό.

Advertisement3

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

Μπορεί οι επίσημες υποχρεώσεις του «Εξάστερου» να συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, αλλά το ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Τσάβι Πασκουάλ τη χθεσινή (9/1) ημέρα, φαίνεται ότι δημιούργησε τον απαραίτητο χρόνο για να πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε εστιατόριο των Βορείων Προαστίων, ενώ το «παρών» έδωσε, εκτός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και σύσσωμη την ομάδα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Το κλίμα ήταν, όπως αναμενόταν, οικογενειακό, με τα φλουριά να καταλήγουν στους Γιάννη Μπουρούση, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Ινίγο Θορθάνο.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μίλησε στη διάρκεια της εκδήλωσης στους παρευρισκόμενους, εκφράζοντας την πίστη του ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά η ομιλία του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Έχουμε πολύ καλό κλίμα, αν και θα ήταν καλύτερα να είχαμε κερδίσει την Παρασκευή, ωστόσο πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε μέσα σε αυτούς και μπορούμε να τους πετύχουμε όλους και να φτάσουμε στο Final 4. Το έχετε όλοι στις καρδιές σας και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε εκεί. Εύχομαι καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2017, με υγεία και επιτυχίες σε εσάς και τις οικογένειές σας, καλή σταδιοδρομία στα παιδιά σας και να έχουμε οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Ευτυχισμένο το 2017».

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ