Γιάννη, απόψε μπορείς!

Ο Κωνσταντίνος Πανάς γράφει για τον πιο αστάθμητο παράγοντα του αποψινού ντέρμπι, έναν παίκτη που με ένα καλό του βράδυ μπορεί να κρίνει παιχνίδια. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουρούση.

2728x90_03

Είναι δεδομένο ότι δεν περνάει το καλύτερο του διάστημα στην Ελλάδα, αλλά το γεγονός ότι είναι ο Γιάννης Μπουρούσης μπορεί να αλλάξει την κατάσταση άρδην. Ο Σφαιρόπουλος τοποθετεί πάνω του τον Γιανγκ και τον Μιλουτίνοφ. Δύο παιδιά που μπορούν να τον αντιμετωπίσουν στο ποστ. Παρόλα αυτά, κανείς από τους δύο δεν διαθέτει την εμπειρία και το ένστικτο του Έλληνα σέντερ.

Κάνε τις προβλέψεις σου για το ντέρμπι και κέρδισε ακόμη και 150€ έκπτωση έπειτα από κλήρωση για μία κράτηση σε όποιον προορισμό εσύ επιθυμείς!

Η ικανότητά του στις πάσες, αλλά και ένα εύστοχο βράδυ από την περιφέρεια, μπορεί να φανούν ιδανικά για να αλλάξουν την κατάσταση, όχι μόνο για τους «πράσινους», αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη, που δείχνει να αναζητάει ένα τέτοιο ματς για να δείξει τι αξίζει.

Όχι ότι χρειάζεται, μιας και είναι δεδομένα από τους λίγους ψηλούς που μπορούν να αλλάξουν status σε μια ομάδα. Το έκανε πέρυσι με την Λαμποράλ και νίκησε σχεδόν μόνος του τον Ολυμπιακό. Δεν του λείπει κάτι και μπορεί να αποδειχθεί και απόψε «χρυσός» για το «τριφύλλι».

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ