Ένας σύλλογος, δύο διαφορετικές ιστορίες!

Ο Πράσινος Δικαστής ξαναχτυπά στο «Όλα Πράσινα» και σημειώνει: Ο Παναθηναϊκός είναι ένας. Ενιαίος και αδιαίρετος. Αλλά η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον μπασκετικό και στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, είναι χαοτική!

Advertisement

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΔΩ – ORIGINAL ULTRAS CLOTHES

Από τη μία βλέπουμε μία ΚΑΕ και έναν Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να κάνει τα πάντα για να φέρει ξανά στην κορυφή σε Ελλαδα και Ευρώπη τον «Εξάστερο», χωρίς να διστάζει να κάνει μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και μάλιστα μέσα στη σεζόν. Πασκουάλ, Τζεντίλε, Γκάμπριελ, είναι μόνο μερικά από αυτά.

Και από την άλλη έχουμε μια ΠΑΕ κι έναν Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος είναι παντελώς εξαφανισμένος από την καθημερινότητα του Παναθηναϊκού, έχοντας αφήσει την ομάδα στο έλεός της, απολύοντας μάλιστα στο πλαίσιο της οικονομικής εξομάλυνσης, ακόμα και την ψυχολόγο των «πράσινων» ακαδημιών!

Οι συγκρίσεις ανάμεσα σε ΚΑΕ και ΠΑΕ είναι αναπόφευκτες και καταδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό, γιατί ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη του στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Κι αν ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίσει να «μικραίνει» οικονομικά (και όχι μόνο) το «τριφύλλι», τότε το μέλλον για τους «πράσινους» θα είναι ακόμα πιο δυσοίωνο.

Στον Παναθηναϊκό δεν αρμόζουν συμπεριφορές μικρότητας. Γιατί η διοίκηση Αλαφούζου μόνο σε τέτοιες προβαίνει, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Η ανάγκη για ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ είναι επιτακτική. Και η αλλαγή αυτή θα επιτευχθεί με την αποχώρηση του «Mr. ΣΚΑΪ», που ήρθε, απέτυχε και πλέον η ιστορία του συλλόγου του επιβάλλει να φύγει από την ομάδα. Και μάλιστα τρέχοντας!

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ