Τόμας: «Ώρα να… πατήσουμε το διακόπτη»

Στο πλευρό του Νικ Καλάθη θα πρέπει να σταθεί όλη η ομάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντεσόν Τόμας ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε.

«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να έχουμε ενέργεια και να είμαστε σκληροί. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε εκτός έδρας, αλλά πρέπει να προστατεύσουμε και το σπίτι μας», δήλωσε αρχικά ο Ντεσόν Τόμας και συμπλήρωσε:

«Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, όλοι γνωρίζουμε την Ευρωλίγκα. Προπονηθήκαμε καλά για το παιχνίδι που έρχεται, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, προπονούμαστε καλά και παλεύουμε».

Για τη Φενέρμπαχτσε: «Η Φενέρ είναι μία πολύ καλή ομάδα, μία από τις καυτές στην Ευρωλίγκα αυτή την στιγμή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, κυρίως στις λεπτομέρειες. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, πρέπει να είμαστε δυνατοί και να τους ανταγωνιστούμε με κάθε τρόπο. Είναι ώρα να πατήσουμε τον διακόπτη και είναι καιρός να πάρουμε τις νίκες που πρέπει».

Για την απόδοση του Νικ Καλάθη: «Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο Νικ και ξέρει και αυτός τι μπορεί να φέρει στο παρκέ. Παίζει το παιχνίδι για πολύ καιρό, μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις. Πρέπει να τον βοηθήσουμε και εμείς, είναι ο ηγέτης μας, αλλά ξέρει τι πρέπει να κάνει».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ