Το «πράσινο» συμβόλαιο που υπογράφει ο Παπαγιάννης!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έμεινε ελεύθερος από τους Portland Blazers και πλέον είναι έτοιμος να σφραγίσει το μέλλον του στον Παναθηναϊκό. Ποια η διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει.

Την επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη στο ελληνικό και κατ’ επέκταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός, καθώς όπως ενημερωθήκατε, ο Γιώργος Παπαγιάννης έμεινε ελεύθερος από τους Portland Blazers και πλέον ετοιμάζεται να πάρει τον δρόμο που οδηγεί στο ΟΑΚΑ.

Παρά το γεγονός ότι η περίπτωση του Έλληνα διεθνή σέντερ αποτελεί… «παραστράτημα» για τον αρχικό μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά τους να χαραμιστεί. Άλλωστε, ακριβώς η ευκαιρία αυτή είναι το μεγάλο κέρδος των «πράσινων» από την απόκτηση του παίκτη. Πιο συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας πρόσφεραν στον Γιώργο Παπαγιάννη συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών (μέχρι το καλοκαίρι του 2023), κάτι που σημαίνει πως μόλις ο ίδιος βάλει την υπογραφή του και σφραγίσει επίσημα τη συμφωνία, ο «Εξάστερος» θα έχει στους κόλπους του έναν παίκτη… «project», γηγενή, νεαρό, με τεράστια περιθώρια εξέλιξης.

Παρόλα αυτά, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το ποσό που θα λαμβάνει ετησίως ο «Big Papa», ωστόσο όπως είναι λογικό, εφόσον ο παίκτης αποκτηθεί, το διαθέσιμο «πράσινο» μπάτζετ θα περιοριστεί ακόμη περισσότερο έπειτα από αυτήν την έκτακτη προσθήκη, που βεβαίως δεν θα μπορούσε να χαθεί.

Τέλος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν αποκλείεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (18/7).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ