Το «Όλα Πράσινα»… αλλάζει!

Το αγαπημένο σου Παναθηναϊκό site αλλάζει χαρακτήρα! Αναλυτικά όλες οι αλλαγές που έχουν λάβει ήδη χώρα, αλλά και αυτές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο κοντινό μέλλον.

Δεν είναι λίγες οι φορές στη ζωή που καλούμαστε – ο καθένας ξεχωριστά – να πάρουμε ορισμένες γενναίες αποφάσεις για το καλό μας. Ακόμη λιγότερες είναι οι φορές που τελικά αποφασίζουμε να πάρουμε τις συγκεκριμένες αποφάσεις, να τις υλοποιήσουμε και να πορευτούμε στη συνέχεια με τα καλά ή τα… κακά που αυτές θα φέρουν ως αποτέλεσμα.

Έτσι κι εμείς στο «Όλα Πράσινα», θεωρήσαμε ότι θα πρέπει να αλλάξουμε πορεία. Να διατηρήσουμε τα θετικά στοιχεία, που μας έφτασαν στην κορυφή των προτιμήσεων των φίλων του Παναθηναϊκού και που έβαλαν τα κείμενά μας σε εκατομμύρια οθόνες κινητών, υπολογιστών και tablet, και να αποβάλλουμε τα αρνητικά ή τα… περιττά αν προτιμάτε.

Πήραμε λοιπόν την απόφαση να παύσουμε τη ροή ειδήσεων από την ιστοσελίδα. Από εδώ και στο εξής θα επικεντρωθούμε σε όλα όσα εσείς έχετε αγαπήσει πραγματικά στο «Όλα Πράσινα». Πλούσια αφιερώματα, ενδιαφέρουσες αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκλειστικό ρεπορτάζ σε μεταγραφικό επίπεδο και όχι μόνο, scouting reports, post matches, κριτικές απόδοσης με ψηφοφορία, αλλά και άρθρα ανάλυσης και άποψης από την «πένα» των συντακτών μας (Νικόλας Φλωράτος, Κωνσταντίνος Πανάς, Μάρκος Στεφάνου, Στέλιος Μπιτσώρης, Μαρίνος Πρίντεζης, Γιώργος Γάκης και Άρης Αντωνόπουλος) θα αποτελούν το «μενού» της ιστοσελίδας από εδώ και στο εξής.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Αρκετοί θα έχετε διαπιστώσει ότι οι περισσότερες αλλαγές στη φιλοσοφία της ιστοσελίδας έχουν ήδη λάβει χώρα, ωστόσο θα έρθουν κι άλλες στην πορεία, καθώς η αρχική σελίδα μας θα αλλάξει ελαφρώς μορφή, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στα νέα δεδομένα. Πλέον, ο «πράσινος» αναγνώστης δεν θα επισκέπτεται το «Όλα Πράσινα» για να διαβάσει τι… δημοσίευσε στο Instagram ο Τζέιμς Γκιστ ή για να δει το νέο τατουάζ του Αντονί Μουνιέ (τα ονόματα χρησιμοποιούνται ξεκάθαρα ως παράδειγμα), αλλά για να γίνει αποδέκτης συντακτικού περιεχομένου με πραγματική ποιότητα και αξία πληροφορίας, γνώμης και άποψης.

Όλοι είμαστε βέβαιοι ότι θα η συγκεκριμένη «στροφή» θα σας αρέσει, καθώς θα σας «σερβίρουμε» πρωτότυπο και μοναδικό περιεχόμενο. Άλλωστε, τη στιγμή που έχουμε κατακλυστεί από διαδικτυακές «γωνιές» με μυθεύματα, κείμενα δύο γραμμών, φανταχτερούς τίτλους και clickbait, για να ξεχωρίσει κάτι δεν θέλει κόπο, αλλά γενναιότητα, ποιότητα και καινοτομία.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείχνετε έμπρακτα εδώ και περίπου 4.5 χρόνια,

Οι αρχισυντάκτες του «Όλα Πράσινα»,

Μάρκος Στεφάνου και Άρης Αντωνόπουλος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ