Τιμωρία… τέλος για Γιαννακόπουλο!

Από τη θέση του στα επίσημα του ΟΑΚΑ θα μπορεί να παρακολουθεί από εδώ και πέρα τους αγώνες του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί τον περασμένο Φεβρουάριο για «δήλωση – ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, με το οποίο δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας», όπως ανέφερε στο σκεπτικό ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Χθες, με τη συμπλήρωση τριών μηνών απ’ την ανακοίνωσή της, η ποινή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έληξε και από εδώ και εις το εξής το «αφεντικό» της «πράσινης» ΚΑΕ θα μπορεί να βρίσκεται στο πλάι της αγαπημένης του ομάδας, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τις εν Ελλάδι αναμετρήσεις.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως όλο αυτό το διάστημα ο Γιαννακόπουλος ακολούθησε κατά γράμμα την ποινή, την οποία έκρινε «λογική και νομότυπη», όπως τονίζεται, σε αντίθεση με την αντίστοιχη της EuroLeague, με την οποία είναι αντίθετος ως προς την ηθική της διάσταση, καθώς και ως προς το μέγεθός της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ