Τελειώνει του Τζέιμς!

Στο τελικό τους στάδιο φαίνεται πως βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις που διεξάγονται μεταξύ Παναθηναϊκού και Μάικ Τζέιμς, με φόντο την ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του Αμερικανού γκαρντ.

Οριστικά αναμένεται να κλείσει στο εγγύς μέλλον η υπόθεση του Μάικ Τζέιμς στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο – αν όχι τελικό – στάδιο.

Πιο συγκεκριμένα, δεν αποτελεί… μυστικό πως ο Αμερικανός γκαρντ απασχολεί πολύ έντονα τόσο την Αρμάνι Μιλάνο, όσο και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, από τις οποίες έχει δεχθεί κρούσεις. Από τη δική του μεριά, ο παίκτης έχει αποφασίσει να βάλει στο «ψυγείο» το ζωηρό και δεδομένα τιμητικό ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για τον ίδιο, με σκοπό να μιλήσει πρώτα με τους «πράσινους» και έπειτα να λάβει την τελική του απόφαση για το μπασκετικό μέλλον του. Ουσιαστικά, ο βραχύσωμος γκαρντ έχει θέσει ως προτεραιότητα τον «Εξάστερο», γι’ αυτό κι έχει μπει στη διαδικασία εκτενών συζητήσεων με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Στην παρούσα φάση, οι πιθανότητες παραμονής του στο «Τριφύλλι» είναι αυξημένες, με την παραμονή του Νικ Καλάθη στον σύλλογο να λειτουργεί ευεργετικά για τον Παναθηναϊκό και σε αυτήν την υπόθεση. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν έχει τελειώσει και γι’ αυτό άπαντες θα πρέπει να περιμένουν μέχρις ότου οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Τζέιμς και πρωταθλητών Ελλάδος ολοκληρωθούν για να βγουν οριστικά συμπεράσματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ