Στην αντεπίθεση η ΚΑΕ: «Απύθμενο θράσος…»

Στην αντεπίθεση θέλησαν να περάσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σχετικά με το ζήτημα της αξιοποίησης μέρους του ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ, μετά από τα «βέλη» που εξαπέλυσε η ομοσπονδία ποδηλατοδρόμων.

Όπως έγινε γνωστό χθες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε την αξιοποίηση της κεντρικής σάλας του ποδηλατοδρομίου, προκειμένου να προπονούνται τμήματα των Ακαδημιών του Ερασιτέχνη.

Η ομοσπονδία εναντιώθηκε στο αίτημα αυτό με επιθετικό τρόπο, γεγονός που έφερε την αντίδραση της πράσινης ΚΑΕ, «κύκλοι» της οποίας τονίζουν πως… «η ομοσπονδία ποδηλασίας χρωστά το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με θράσος ζητά να παραμείνει το ίδιο καθεστώς που διατηρεί μια Ολυμπιακή Εγκατάσταση μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Στον αντίποδα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που ούτως ή άλλως δίνει ζωή σε ολόκληρο το οικοδόμημα στο Μαρούσι, μιας και πληρώνοντας για το κλειστό, συντηρεί ουσιαστικά το σύνολο των εγκαταστάσεων, παρουσιάζει πλάνο αποτελεσματικότερης αξιοποίησης, έχοντας μάλιστα διαβεβαιώσει με ξεκάθαρο και ρητό τρόπο όλες τις πλευρές πως όλες οι ανάγκες των αθλητών της ποδηλασίας θα καλύπτονται χωρίς πρόβλημα».

Καταλήγοντας, η πλευρά του «Εξάστερου» αναφέρει ότι… «η ομοσπονδία δεν ενδιαφέρεται για το καλό αθλήματος που εκπροσωπεί, αλλά για προσωπικά συμφέροντα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ