Σπουδαία κίνηση της ΚΑΕ με τις νεάνιδες του μπάσκετ!

Το μεγαλείο της φανέρωσε γι’ άλλη μία φορά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προχωρώντας σε μία ξεχωριστή κίνηση που αφορά το τμήμα μπάσκετ γυναικών. Το οποίο απαρτίζεται, κατά βάση, από νεαρές αθλήτριες-μαθήτριες.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Συγκεκριμένα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που αποτελείται ως επί το πλείστον από νεάνιδες και την περασμένη εβδομάδα γνώρισε βαριά ήττα από τις επαγγελματίες του Ολυμπιακού (σ.σ. πρώην Ελληνικού για την ακρίβεια), θα είναι επίσημη προσκεκλημένη της ΚΑΕ στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Όλα τα κορίτσια θα βρίσκονται στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, προκειμένου να παρακολουθήσουν το «αιώνιο» ντέρμπι από τις θέσεις πίσω από τον πάγκο του «Εξάστερου».

Πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία θέλει να μεταλαμπαδεύσει στις νεάνιδες αθλήτριες του γυναικείου τμήματος καλαθοσφαίρισης την αίγλη του να φοράς το «τριφύλλι» στο στήθος. Δείχνοντάς τους, παράλληλα, ότι δεν είναι εντελώς μόνες, λόγω της τραγικής κατάστασης του Ερασιτέχνη. Κι αυτή τη φορά, θα διαπιστώσουν πως είναι ν΄αντιμετωπίζεις στα… ίσια τον Ολυμπιακό!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ