Σμιθ: «Ο Κόπονεν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό»! (pic)

Ως τελειωμένη υπόθεση παρουσιάζεται η μεταγραφή του Πέτερι Κόπονεν στον Παναθηναϊκό από τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Κέιθ Σμιθ, που ασχολείται εκτενώς με θέματα που αφορούν το NBA και όχι μόνο.

Τη μεταγραφική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, που είναι ήδη… «ταραγμένη» από την επικείμενη απόκτηση του Ιωάννη Παπαπέτρου από τους «πράσινους», έρχεται να «ταράξει» ακόμη περισσότερο ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Κέιθ Σμιθ.

Συγκεκριμένα, με tweet που πραγματοποίησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (10/7), ο Σμιθ σημειώνει πως… «Ο Πέτερι Κόπονεν, του οποίου τα δικαιώματα στο NBA σε επίπεδο Draft κατέχουν οι Ντάλας Μάβερικς, υπέγραψε στον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα», ενώ σε ερώτηση που του έγινε από χρήστη του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος απάντησε μετά βεβαιότητος πως η μεταγραφή του Φινλανδού «killer» στο «Τριφύλλι» είναι οριστική.

Συνεπώς, μένει να διαπιστωθεί εάν ο Αμερικανός δημοσιογράφος θα δικαιωθεί για την αποκάλυψη στην οποία προέβη, κάτι που φυσικά αν συμβεί, θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού.

Δείτε το tweet:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ