«Σκούπες» και… κουραφέξαλα!

Ο Κωνσταντίνος Πανάς καυτηριάζει μέσω του «Όλα Πράσινα» τη συμπεριφορά των τελευταίων ημερών και τονίζει πως τα πρωταθλήματα κερδίζονται στο παρκέ και όχι στις ανακοινώσεις.

Δυστυχώς όσοι λέγαμε για την μηδαμινή βοήθεια από τους ΡίβερςΛοτζέσκι πέσαμε μέσα. Ο πραγματικά καλύτερός σου σουτέρ βρισκόταν εκτός δωδεκάδας και ο Παπαπέτρου με τον Παπανικολάου ακόμη κάνουν «πάρτυ».

Όσοι παραμυθιάστηκαν με τις κακές εμφανίσεις του Ολυμπιακού και τις υπερ-εμφανίσεις των «πρασίνων» απέναντι στον ΠΑΟΚ, πήραν ένα καλό μάθημα. Δυστυχώς, όλος αυτός ο ντόρος που δημιουργήθηκε χωρίς λόγο λειτούργησε υπέρ των παικτών του Ολυμπιακού. Άλλωστε, οι παίκτες πάντα λατρεύουν την αμφισβήτηση και την χρησιμοποιούν ως κίνητρο.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Από την άλλη, οι παίκτες μας και ο Πασκουάλ πιάστηκαν και δέθηκαν κόμπο… ΜΟΝΟΙ τους! Στην κυριολεξία μόνοι τους… Τι να πούμε ακριβώς; Ότι στο +10 αντί να τους πατήσεις, τους αφήνεις να μαζέψουν διαφορά και να πάρουν ψυχολογία να στο γυρίσουν; Όταν ο Στρέλνιεκς μπαίνει και σου βάζει κρίσιμους πόντους και η δικιά σου second unit δεν δίνει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως, τότε πώς να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και τον οποιονδήποτε Ολυμπιακό.

Ξαναγράφω για τελευταία φορά. ΜΕΓΑ λάθος να μην πάρεις Ντένμον ή έστω Γκάμπριελ. Δεν είναι τακτική να σουτάρει τρίποντα ο Καλάθης με τον Τζέιμς πάντως. Οι επιστροφές του Ολυμπιακού ήταν υποδειγματικές! Εμείς αντιθέτως τους αφήσαμε να τρέξουν.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο δείχνουν, αλλά το πιο επικίνδυνο παιχνίδι ξεκάθαρα ήταν αυτό. Και το χάσαμε. Πλέον δεν είναι στο χέρι μας.

Το χειρότερο είναι ότι σε αυτή τη σειρά παίζονται συμβόλαια και όχι μόνο ένα πρωτάθλημα. Τους ανασταίνεις ή τους πεθαίνεις… Δυστυχώς, ανασταίνονται μεταξύ τους εδώ και χρόνια.

ΥΓ: Είναι αδιανόητο ένα τέτοιο παιχνίδι και γνωρίζοντας τον ντόρο που έχει προηγηθεί να παρουσιάζεις αυτό το αποτέλεσμα. Καμία προετοιμασία ψυχολογικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ