Καθαίρεση Καλάθη από την αρχηγία!

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η καθαίρεση του Νικ Καλάθη από την αρχηγία της ομάδας μετά το νέο κρούσμα «νυχτοπερπατήματος» στη Μόσχα. Βαριά πρόστιμα σε όλους τους «ξενύχτηδες».

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Σε μεγάλους μπελάδες βάζει τους Νικ Καλάθη, Κέι Σι Ρίβερς, Τζέιμς Γκιστ και Κρις Σίνγκλετον η νυχτερινή έξοδος που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν επί ρωσικού εδάφους κατά τη διάρκεια της παραμονής των «πράσινων» στη Μόσχα για το Gomelsky Cup.

Το πιθανότερο σενάριο που προέβλεπε επιβολή βαρύτατων προστίμων στους τέσσερις ξενύχτηδες, με τον δεύτερο να αντιμετωπίζεται με μεγαλύτερη επιείκεια, μιας και δεν έχει δώσει ανάλογα δικαιώματα στο παρελθόν, τέθηκε σε εφαρμογή, ενώ το πιο ακραίο σενάριο που ανέφερε πως οι τρεις συμπαίκτες του Αμερικανού small forward ενδέχεται να μείνουν ελεύθεροι έπειτα από διακοπή συμβολαίου, μπήκε στο περιθώριο.

Ωστόσο, πέραν των βαρύτατων προστίμων που θα επιβληθούν στους παίκτες που παραβίασαν εκ νέου τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας, το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να το έχει ο Νικ Καλάθης. Στον «Εξάστερο» θεωρούν ότι έδωσαν μια μεγάλη ευκαιρία στον ομογενή γκαρντ με την απόφασή τους να τον χρήσουν αρχηγό στην «μετα-Διαμαντίδη» εποχή, ενώ δεδομένα περίμεναν από τον ίδιο να αποτελεί το καλό παράδειγμα για όλους τους συμπαίκτες του και όχι μόνο. Αντ’ αυτού, η εξωαγωνιστική συμπεριφορά του δεν συνάδει με τις απαιτήσεις των «πράσινων», γεγονός που τους έχει βάλει σε έντονες σκέψεις σχετικά με την καταλληλότητά του για έναν τέτοιο ρόλο.

Έτσι, οι ιθύνοντες του «Τριφυλλιού» έχουν αποφασίσει την καθαίρεση του Νικ Καλάθη από την αρχηγία, ώστε αφενός να γίνει σαφές προς όλους πως ανάλογα περιστατικά δεν θα γίνουν αποδεκτά σε καμία περίπτωση, αλλά και αφετέρου για να δοθεί η ευκαιρία σε κάποιον άλλο Έλληνα παίκτη να βγει μπροστά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ