Σάκοτα: «Σέβομαι Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό» (pic)

Με γραπτή του δήλωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Ντούσαν Σάκοτα ξεκαθάρισε πως τα όσα ανέφερε, σχολιάζοντας τη θέση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ, δεν αποτελούσαν επίθεση προς το πρόσωπο του τελευταίου.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Αναλυτικά η θέση του:

Με αφορμή δήθεν δηλώσεις μου κατά του κυρίου Γιαννακόπουλου θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:

Καμία επίθεση δεν έγινε από εμένα προς τον κύριο Γιαννακόπουλο κατά την συνέντευξη που παραχώρησα στον ΣΠΟΡ FM.

Έχω μάθει να σέβομαι κάθε αντίπαλο μου όταν αγωνίζομαι, πόσο μάλλον τον Παναθηναϊκό του οποίου υπήρξα μέλος για αρκετά χρόνια. Όπως σέβομαι και την οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οποία με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου.

Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους, όπως εμείς οι αθλητές έχουμε τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι τους και παίρνουμε χρόνο από το ρεπό μας για να δίνουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις τους, έτσι κι αυτοί πρέπει να έχουν την αξιοπρέπεια να μεταφέρουν τις απαντήσεις μας όπως ειπώθηκαν, και όχι να παρερμηνεύουν τα λεγόμενα μας για να προκαλούν ίντριγκες εκεί που δεν υπάρχουν.

Σας ευχαριστώ».

Με αφορμή δήθεν δηλώσεις μου κατά του κυρίου Γιαννακόπουλου θα ήθελα να αναφέρω τα εξής: Καμία επίθεση δεν έγινε από εμένα προς τον κύριο Γιαννακόπουλο κατά την συνέντευξη που παραχώρησα στον Sport FM. Έχω μάθει να σέβομαι κάθε αντίπαλο μου όταν αγωνίζομαι, πόσο μάλλον τον Παναθηναϊκό του οποίου υπήρξα μέλος για αρκετά χρόνια. Όπως σέβομαι και την οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οποία με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους, όπως εμείς οι αθλητές έχουμε τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι τους και παίρνουμε χρόνο από το ρεπό μας για να δίνουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις τους, έτσι κι αυτοί πρέπει να έχουν την αξιοπρέπεια να μεταφέρουν τις απαντήσεις μας όπως ειπώθηκαν, και όχι να παρερμηνεύουν τα λεγόμενα μας για να προκαλούν ίντριγκες εκεί που δεν υπάρχουν. Σας ευχαριστώ. @aekbc @paobcgr @dpg7000

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dusan Sakota (@duki865) στις

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ