Ρούμπιο: «Θαύμαζα τον Διαμαντίδη, ήμουν νευρικός…»

Ο Ρίκι Ρούμπιο θυμήθηκε το μπασκετικό ξεκίνημα του στα ευρωπαϊκά παρκέ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη μιλώντας στην COSMOTE TV.

Αναλυτικά τα όσα είπε για τον Δημήτρη Διαμαντίδη:

«Ο Διαμαντίδης ήταν ένας παίκτης τον οποίο θαύμαζα, παίζοντας απέναντι του στο πρώτο μου παιχνίδι, ήμουν λίγο νευρικός, αλλά την ίδια στιγμή ήθελα να μάθω κάθε κομμάτι, κάθε μικρή λεπτομέρεια που έκανε στο παρκέ. Ήταν ένας πραγματικά πολύ έξυπνος τύπος που ήξερε πώς να παίζει και το ίδιο ισχύει για τον Παπαλουκά. Θυμάμαι ότι ήταν δύσκολο να παίζω απέναντι του, γιατί ήταν ψηλός, έξυπνος και ήξερε πώς να παίζει».

Στο ερώτημα Διαμαντίδης ή Σπανούλης, η απάντηση παραμένει δύσκολο να δωθεί: «Αυτό είναι δύσκολο. Έίναι δύσκολο να ψηφίσεις ποιος είναι ο καλύτερος. Ως ποιντ γκαρντ προτιμώ τον Διαμαντίδη, ο Σπανούλης είναι περισσότερο σκόρερ, αλλά την ίδια στιγμή είναι νικητής. Το έχει δείξει, έχει κερδίσεις πολλές Έυρωλίγκες και είναι δύσκολο να επιλέξω έναν. Έίναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος παιχνιδιού τους, μα την ίδια στιγμή είναι από τους καλύτερους σε αυτό που κάνουν».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ