Ρίβερς: «Ήρθε στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου…»

Για τον τρόπο με τον οποίο βίωσε τη δύσκολη περίοδο του τραυματισμού του στον Παναθηναϊκό κατά το δεύτερο μισό της σεζόν μίλησε ο Κέι Σι Ρίβερς.

Ελεύθερος κυκλοφορεί πλέον στην αγορά ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα της περσινής σεζόν δεν βρέθηκε στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση λόγω ενός τραυματισμού που αντιμετώπισε στον ώμο.

Μάλιστα ο πρώην άσσος του Παναθηναϊκού μιλώντας στο «atthebuzzercb», αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός λέγοντας: «Η σεζόν με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε καλά, αλλά στα μισά της άρχισα να υποφέρω από ένα πρόβλημα σε κάποιο νεύρο και αυτό άρχισε να με επηρεάζει τη χειρότερη δυνατή στιγμή. Με στεναχώρησε πολύ αυτό, γιατί είχαμε πραγματικά πολλές πιθανότητες να φτάσουμε στο Final Four».

Τέλος αναφορικά με τη νέα χρονιά που έρχεται ο Αμερικανός τόνισε: «Πρώτα πρέπει να βρω μία ομάδα και στη συνέχεια να επιστρέψω στην κατάσταση που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου. Δυστυχώς, αυτός προέκυψε σε μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και με αποδυνάμωσε. Αυτή τη στιγμή, θέλω να βρω μία ομάδα με την οποία θα μπορώ να νικήσω».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ