Πυροβολισμός έξω από το ΟΑΚΑ και ταυτοποίηση του δράστη!

Πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ, ιστορικό στέλεχος της Θύρας 13 δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο οπαδός του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι ένιωσε ένα τσούξιμο στο πόδι την στιγμή που βρίσκονται στην περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με την Άμεση Δράση να ειδοποιείται από το προσωπικό της ιδιωτικής κλινικής.

Η πορεία των ερευνών έδειξε πως δράστης και θύμα είχαν λεκτική αντιπαράθεση, με αποτέλεσμα ο δράστης (που ταυτοποιήθηκε από βίντεο και αναζητείται) να πυροβολήσει και να τραυματίσει τον οπαδό του Παναθηναϊκού με αεροβόλο.

Για το συμβάν αυτό υπήρξαν και δύο ανακοινώσεις, από την Θύρα 13 Επαρχίας-Κύπρου-Εξωτερικού, αλλά και από τη Θύρα 13 Πετραλώνων. Μετά από λίγο πήρε θέση και ο σύνδεσμος West Block Θ.13.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13 Επαρχίας-Κύπρου-Εξωτερικού: 

Όπως μεγαλώσαμε με είδωλα στα γήπεδα σαν τον Σαραβάκο που μας έκαναν Παναθηναικούς, έτσι μεγαλώσαμε και με κάποιους γίγαντες ως πρότυπα στην κερκίδα, τους συνδέσμους και τους δρόμους, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΘΥΡΑ 13. Γίγαντες που έκαναν τη Θύρα 13 αυτό που είναι σήμερα.

Παιδιά που αφιέρωσαν μία ζωή στο πιο αντρίκειο και μάγκικο οπαδικό κίνημα. Παιδιά που ζουν για τον Παναθηναϊκό και δεν ζουν από αυτόν όπως εσείς.

Αυτά τα παιδιά θα τα σέβεστε και όταν τα κοιτάτε, θα σκύβετε το κεφάλι κάτω, γιατί είστε νάνοι μπροστά τους .

Θύρα 13 θα πει υπερηφάνεια. Θύρα 13 θα πει αντίσταση. Θύρα 13 θα πει να μη συμβιβαζόμαστε. Θύρα 13 θα πει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και αδιαπραγμάτευτη αφοσίωση στον Παναθηναικό.Aυτα τα ιδεώδη δε τα εκπροσωπείτε.

ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ Η ΘΥΡΑ 13 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 13.

Y.Γ Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Παρακάτω η ανακοίνωση της Θύρας 13 Πετραλώνων:

Μετά από τόσα περιστατικά που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια με συγκεκριμένους ανθρώπους (υπαλλήλους) το ποτήρι ξεχείλισε σήμερα. Σαν οπαδοί και παιδιά της Θύρας 13 μεγαλώσαμε με κάποια πρότυπα, που προς τιμήν τους είναι ακόμα εδώ και δείχνουν στους μικρότερους τι σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός αφιλοκερδώς και να νοιάζεσαι για το ΤΡΙΦΥΛΛΙ στα οποία δεν μπορεί ο καθένας να τους κάνει μαφιόζικες επιθέσεις.

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗ προς κανέναν Παναθηναϊκό από αυτούς! Εμείς λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους δεν τους θεωρούμε ούτε συνοπαδούς μας, ούτε αδέρφια μας και δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε μαζί τους. Από αυτή λοιπόν τη στιγμή και μέχρι να φύγουν αυτοί από τον Παναθηναϊκό εμείς βαδίζουμε στον δικό μας δρόμο.

ΥΓ: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ 13

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ UNDERGROUND 1994

Τέλος, η ανακοίνωση του West Block Θ.13, που καλεί σε αποχή:

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

Όλοι βλέπουν, όλοι ξέρουν, κανείς δε μιλάει. ΩΣ ΕΔΩ. Καλούμε την αληθινή Θύρα 13 και τον αγνό κόσμο του Παναθηναϊκού να μας ακολουθήσει στην αποχή από το γηπεδο, όσο σε αυτό δουλεύουν αυτοί που τόσα χρόνια βαράνε, μαχαιρώνουν και πυροβολούν Παναθηναϊκούς.

ΥΓ. Λευτεριά στη 13.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ