«Προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Καλάθη, αλλά…»

Ο general manager της Χίμκι, Πάβελ Αστάχοφ, αποκάλυψε πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προσπάθησε να αποκτήσει τον Νικ Καλάθη το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν τα κατάφερε, εξηγώντας παράλληλα το «γιατί».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πάβελ Αστάχοφ στην «Izvestia»:

Για τις διαπραγματεύσεις που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι: «Μέχρι την τελευταία στιγμή τίποτα δεν χάλασε. Σχεδόν όλοι οι παίκτες που διαπραγματευτήκαμε το καλοκαίρι, υπέγραψαν. Ο μόνος που δεν υπέγραψε ήταν ο Νικ Καλάθης. Προσπαθήσαμε να τον πάρουμε, αλλά δεν ήταν εύκολο. Και ο Παναθηναϊκός έκανε μία πολύ γενναιόδωρη πρόταση και για εκείνον ήταν προτεραιότητα να παραμείνει και να παίξει στη χώρα του. Γι’ αυτό δεν προχώρησε η περίπτωση του Καλάθη».

Για τον Κρις Σίνγκλετον: «Η περσινή σεζόν του Σίνγκλετον δεν ήταν τόσο καλή και γι’ αυτό δεν τον σκεφτήκαμε αυτό το καλοκαίρι. Κοιτάξαμε στο Summer League για ψηλό και πήραμε τον Τζόρνταν Μίκι, ο οποίος εκπληρώνει τα “θέλω” μας».

Για τον τραυματισμό του Κέισι Πράδερ: «Δυστυχώς είχε έναν παλαιότερο τραυματισμό, τον οποίο τον ξέραμε όταν υπέγραψε. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τώρα αναρρώνει».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ