Περιπέτεια για τους «πράσινους» στο Μόναχο!

Ανησυχία προκλήθηκε σε όλα τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο Μόναχο, όταν κατά τη διάρκεια της νύχτας ο συναγερμός του ξενοδοχείου αναστάτωσε τους πάντες.

Αν και άπαντες θεωρούσαν πως οι… κακοτοπιές είχαν ολοκληρωθεί για τους «πράσινους»  την Τρίτη (16/10) με την ήττα στα σημεία από τη Μπάγερν Μονάχου, εν τέλει διαψεύστηκαν, καθώς οι περιπέτειες συνεχίστηκαν για την αποστολή του Παναθηναϊκού και μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο παρκέ του Audi Dome.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ όλα τα μέλη της αποστολής βρίσκονταν στα δωμάτια του ξενοδοχείου όπου κατέλυσε το «Τριφύλλι» κατά την παραμονή του στη Βαυαρία, ήχησε ο συναγερμός πυρκαγιάς περίπου ένα τέταρτο πριν τις 3 η ώρα τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα όλοι να ξυπνήσουν και να οδηγηθούν εκτός του κτηρίου, προκειμένου να διερευνηθεί τι ακριβώς συνέβη όπως προβλέπεται από τους κανόνες ασφαλείας.

Τελικά, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο συναγερμός ξεκίνησε να λειτουργεί από λάθος δίχως συγκεκριμένο λόγο, ωστόσο είχε ήδη προλάβει να διαταράξει των ύπνο και την ξεκούραση παικτών και μελών του τεχνικού επιτελείου του «Εξάστερου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ