Πασκουάλ για τρίποντο: «Με ξέρετε δύο χρόνια…»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στο πλαίσιο της media day της Euroleague ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την παλιά ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Είναι σαν κόλπο, κάθε ματς είναι σαν τελικός στην Euroleague. To προηγούμενο ματς ήταν πολύ κρίσιμο. Είναι σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για το γεγονός πως ο Παπαπέτρου θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα: «Στην καριέρα μας θα έχουμε τέτοια ματς με την παλιά ομάδα. Είναι πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, πιστεύω ο Παπαπέτρου θα είναι έτοιμος. Θα απολαύσει το παιχνίδι και θα μας βοηθήσει».

Για την αστοχία στο τρίποντο: «Με ξέρετε δύο χρόνια. Πάντα ψάχνουμε να βρούμε πράγματα, λύσεις. Θα συνεχίσουμε έτσι. Μπορεί ο Παππάς, ο Λάνγκφορντ, ο Λεκαβίτσιους να δώσουν διαφορετικά στοιχεία. Παίζουμε καλύτερα τελευταία. Δεν είμαστε αποτελεσματικοί στο τρίποντο και πρέπει να το βελτιώσουμε. Με τον Προμηθέα μία σκληρή ομάδα για 30′ είχαμε ένα λάθος».

Για την παράδοση: «Τα παιχνίδια είναι διαφορετικά από την ατομική παράδοση. Το παρελθόν μένει παρελθόν, στις 21:00 δεν θα υπάρχει πια. Είναι μεγαλύτερη η αναμέτρηση. Δεν έχει σημασία. Θα προσπαθήσουμε, θα το απολαύσουμε και θέλουμε να κερδίσουμε».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ