Πασκουάλ: «Εύχομαι να μιλάμε μόνο για μπάσκετ»

Στο πλαίσιο αφιερώματος του ΕΣΑΚΕ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, μίλησε για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο και ευχήθηκε άπαντες κατά τη διάρκειά της να μιλούν… μόνο για μπάσκετ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Όπως πάντα ξεκινάμε από το μηδέν. Είναι προφανές πως μετά από δύο πρωταθλήματα στη σειρά, έχουμε τις ίδιες προσδοκίες και για τη νέα σεζόν. Γνωρίζουμε πως θα είναι μια δύσκολη και μακρά αγωνιστική περίοδος σε αυτή τη διοργάνωση. Οι περισσότερες ομάδες είναι καλύτερες σε σχέση με την περσινή χρονιά γι’ αυτό και θεωρώ πως το πρωτάθλημα της Basket League θα είναι ακόμη πιο θελκτικό για τους φιλάθλους αλλά συνάμα και πιο δύσκολο για εμάς.

Όπως πάντα, θα παίζουμε για τους δικούς μας ανθρώπους, τους φιλάθλους μας και για την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε να νιώσουν περήφανοι για εμάς, όπως κάνουμε πάντα. Εύχομαι καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν όλοι να μιλάμε μόνο για μπάσκετ. Η Ελλάδα είναι μια μπασκετική χώρα. Της αξίζει οι φίλαθλοι κάθε εβδομάδα να απολαμβάνουν θέαμα από τους παίκτες και μόνο απ’ ό,τι γίνεται εντός του παρκέ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ