Παραχωρεί το κλειστό του ΟΑΚΑ η κυβέρνηση!

Έτοιμη να ανάψει το «πράσινο» φως για την υλοποίηση του «Athens Alive» με «καρδιά» το ανακατασκευασμένο κλειστό του ΟΑΚΑ είναι η κυβέρνηση! Τι θα προτείνουν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στελέχη της, γιατί το ποδοσφαιρικό γήπεδο μένει εκτός πρότζεκτ.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό να περιστρέφονται γύρω απ’ τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και την «Pan Asia», ωστόσο κάτι τέτοιο δε σημαίνει πως ένα άλλο ανοιχτό «μέτωπο», αυτό του «Athens Alive», έχει «παγώσει». Αντιθέτως…

Παρά τις πρόσφατες διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ, το κονσόρτσιουμ που εκπροσωπεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την υλοποίηση του πρότζεκτ στο ΟΑΚΑ, με την Κυβέρνηση να ζυγίζει όλα τα δεδομένα και να ετοιμάζει αντιπρόταση στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», κυβερνητικά στελέχη που χειρίζονται την υπόθεση, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως λόγω γραφειοκρατικών ζητημάτων, είναι πολύ δύσκολο το πρότζεκτ να προχωρήσει άμεσα, αν συμπεριλαμβάνει το ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Για το λόγο αυτό, σε συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τις επόμενες ημέρες, οι άνθρωποι της κυβέρνησης σκοπεύουν να του προτείνουν στο αφεντικό της ΚΑΕ την άμεση ενεργοποίηση του πρότζεκτ με «καρδιά» όμως το ανακατασκευασμένο κλειστό του ΟΑΚΑ. Σύμμαχος σε αυτό αποτελεί και η εμπλοκή του Ταϊλανδού «broker» με την ΠΑΕ, καθώς στο γηπεδικό του πλάνο περιλαμβάνεται ο Βοτανικός, άρα η ένταξη του ΟΑΚΑ στο πρότζεκτ δεν καθίσταται απαραίτητη.

Όπως και να ‘χει, η παραπάνω πρόταση φαντάζει εξαιρετικά δελεαστική για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αφού υπενθυμίζεται πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ζητήσει την παραχώρηση του κλειστού για τα επόμενα 99 χρόνια. Γι’ αυτό λοιπόν, αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον τόσο η απάντηση του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ όσο και η αντίδραση των διεθνών εταιρειών που εκπροσωπεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ