Παππάς: «Μου έβαλαν ειδικό όρο για τους δημοσιογράφους»

Μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Παππάς μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον ειδικό όρο που έχει ενταχθεί στη συμφωνία.

Ο Νίκος Παππάς θα συνεχίσει να είναι κάτοικος ΟΑΚΑ για τα επόμενα 2 χρόνια, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ένας αρκετά ειδικός όρος συμπεριλήφθηκε στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να συνεχίσουν να βαδίζουν μαζί.

«Μου έχουν βάλει έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιο για να μην ασχοληθώ ξανά, παρεξηγηθώ και βρίσω κανέναν. Άρα ανακωχή, μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο 28χρονος γκαρντ του «Τριφυλλιού», κάτι που σημαίνει πως μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όταν και θα εξαντληθεί το συμβόλαιό του με τους «πράσινους», δεν θα θα υπάρξουν δημόσιες έριδες μεταξύ Παππά και δημοσιογράφων, όπως συνέβη κατά το παρελθόν, αλλά κυρίως κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Ακόμη, μεταξύ άλλων, για την παραμονή του στον «Εξάστερο» σχολίασε πως… «Δεν μπορούσα να σκεφτώ τον εαυτό μου κάπου αλλού», ενώ πρόσθεσε ότι… «Με φτιάχνει το ‘Γεια σου Παππά’ και γι’ αυτό παίζω».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ