Παπαπέτρου: «Υπήρξε σκέψη να μην κατέβουμε»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου φιλοξενείται το Σαββάτο στο OPEN TV και μεταξύ πολλών άλλων είπε ότι την εποχή που ήταν στον Ολυμπιακό, υπήρχαν σκέψεις να μην κατέβαιναν οι «ερυθρόλευκοι» σε κάποιο ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αποχώρηση του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ: «Δε θυμάμαι να είχαμε σκεφτεί να φύγουμε από παιχνίδι όσο ήμουν στον Ολυμπιακό, αλλά υπήρχε κάποια στιγμή η σκέψη να μην κατέβουμε».

Για την επιστροφή του στο ΣΕΦ και την «υποδοχή» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος στο ΣΕΦ αποφάσισε να με αποδοκιμάσει και αυτό είναι ok για μένα. Είναι κάτι που το περίμενα. Το σημαντικό είναι να είμαι εγώ χαρούμενος και αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό».

Για τον στόχο που έχει θέσει την επόμενη τριετία: «Να μη γελιόμαστε, θέλουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Είναι κάτι που έχει λείψει από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Πρέπει όλοι να δουλέψουμε για αυτό. Μπορεί να μην είναι φέτος. Μπορεί του χρόνου ή σε δύο χρόνια, αλλά πρέπει ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης».

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι το κεφάλι του οργανισμού που λέγεται μπασκετικός Παναθηναϊκός και διαχειρίζεται πάρα πολλά πράγματα πολύ καλά. Έχει την ομάδα χαρούμενη, ενώ όταν δεν παίζουμε καλά είναι εκεί για να μας ξυπνήσει και να γίνει πιο αυστηρός. Πολλές φορές η εικόνα που βγαίνει στις κάμερες χαλάει την εικόνα του ως άνθρωπος».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ